Go to content

Main menu:

Despre

Despre produsele Italdale

Doar in cazul unui montaj corespunzator suprafetele pavate pot asigura o utilizare de lunga durata.
Fiecare suprafata de pavaj este supusa inainte si dupa montaj la factori de influenta natural eflorescente, murdarire, la variatii de culoare ale materiei prime si la solicitari mecanice.Eflorescentele, sunt eliminari de carbonati. Este vorba de o reactie chimica a cimentului nehidratat in prezenta apei si a dioxidului de carbon, care poate duce la aparitia vizibila a carbonatului de calciu. Acest proces natural este inevitabil si la produsele din beton fabricate cu cea mai mare grija si de aceea nu este un motiv de reclamatie. Intemperiile si o utilizare normala permit de regula disparitia eflorescentelor.Acest fenomen este imparabil din punct de vedere tehnic, dar si in cazul pavajelor din aer liber aceste pete dispar cu trecerea timpului.

Rezistenta la inghet-dezghet si la sare

Elementele de pavaj Italdale au o foarte buna rezistenta la inghet-dezghet, neinregistrandu-se nici o scadere a rezistentei dupa 50 de cicluri de inghet-dezghet repetat. Dupa un numar foarte mare de cicluri de  inghet-dezghet pot sa apara usoare deteriorari ale aspectului suprafetei.In conditiile unui contact frecvent cu sarurile de dezghet elementele de pavaj Italdale au o comportare buna tinand seama de prevederile standardelor SR EN 1338 si SR EN 1339.
Sarea reprezinta un factor agresiv pentru beton si nu se recomanda sa fie utilizata în concentratii mari si  foarte frecvent la indepartarea poleiului deoarece pot sa apara degradari ale suprafetei pavate.In cazul unei montari corecte garantam pentru toate elementele noastre de pavaj din beton, toate cerintele care rezulta din standardele europene armonizate.


Va rugam verificati la livrare!

Verificati daca livrarea corespunde din punct de vedere al cantitatii, dimensiunilor si culorilor comenzii dumneavoastra. Obiectiile se vor transmite imediat distribuitorului sau producatorului.Reclamatiile dupa montaj nu se mai solutioneaza.

Servicii

Produsele se livreaza ambalate pe paleti, legate cu banda PVC si folie strech. Se percepe o suma de 25 lei reprezentand garantia unui palet urmand ca la returnarea paletilor (nu mai mult de 30 de zile) suma sa fie restituita .Serviciul de transport nu este cuprins in pret.Va rugam sa solicitati informatii pentru cunoasterea ofertelor speciale de transport.
-  Serviciul de descarcat cu macaraua este contra cost.Tariful pentru acest serviciu este de 5 lei/palet .
-  Livrarile se vor onora in maxim 10 zile lucratoare de la confirmarea comenzii.
-  Preturile si termenele de plata pot fi negociate în functie de cantitate.


Back to content | Back to main menu