Go to content

Main menu:

Domino colormixt

Pavele domino colormixt
.

culoarea de baza a stratului de uzura
+1 culoare

Gama de culoriculoarea de baza a stratului de uzura
+2 culori


culoarea de baza a stratului de uzura
+3 culori
NOU pavele dale colormixt.


Pavajul color mixt este format din pavele cu stratul de uzura dintr-un amestec de doua, trei sau mai multe culori, in  cantitati variabile din  fiecare culoare.
Amestecul de culori se armonizeaza bine impreuna si dau o suprafata cu un aspect interesant si plin de viata.Evita monotonia si reinvie culorile din gradina ta prin folosirea si combinarea  pavelelor color mixt ce ajuta la eliminarea zonelor in care o singura culoare devine plictisitoare.Pavelele color mixt sunt o alegere inteleapta din punct de vedere  estetic si atractiv pentru toate suprafetele în aer liber. Este un produs ideal pentru o gama larga de aplicatii: pavaje rezidentiale, pavaje industriale si comerciale. Ele sunt de asemenea utilizate atat pentru trafic pietonal cat si trafic rutier.
Combinatiile de culori la pavele color mixt se realizeaza astfel: stratul de uzura este colorat in masa,aceasta fiind culoarea de baza si celelalte culori pot sa difere de gustul si imaginatia clientului.Sunt disponibile in peste 100 de culori de diferite forme, modele si dimensiuni.

Back to content | Back to main menu